Fabryki smaku
S03E19 - Co za kęs!
Widzowie przyjrzą się, jak przebiega produkcja ulubionych produktów spożywczych Kanadyjczyków. W odcinku o orzechowym nugacie, żelowych miśkach i jabłkowych czipsach.
Więcej informacjiOdcinki
Pomidorowa pasja
Pomidorowa pasja
Tajemnice produkcji sosu pomidorowego i jogurtu w tubkach.
Szarlotki i babeczki
Szarlotki i babeczki
Szczegóły dotyczące ulubionych przysmaków. W odcinku wszystko o sałatce Cezar i smażonym ryżu.
Pikantna przyjemność
Pikantna przyjemność
Zobaczymy, jak powstaje pikantny sos, istniejący od 100 lat. Odwiedzimy fabrykę, w której produkowanych jest 7 milionów opakowań płatków zbożowych rocznie. Wynaleziono je w 1890 roku.
Podobne audycje
O audycji
"Fabryka Smaku" to program, w którym telewizyjne kamery śledzą poszczególne etapy produkcyjne najpopularniejszych artykułów spożywczych, które wybierane są przez klientów na całym świecie. Widzowie mają okazje przekonać się na własne oczy jak wygląda mieszanie, gotowanie, zawijanie oraz inne niezbędne etapy produkcyjne.