Kuchenne rewolucje

Kuchenne rewolucje

S21E10 - Łapy, Chicken Flow

30.8. 15:30
TVN
65 minuta

Katarzyna zaczęła przygodę z gastronomią sześć lat temu od baru z kebabem. Od dziewięciu miesięcy prowadzi Chicken Flow w Łapach. Uwielbia gotować, ale jej biznes niestety przynosi straty.

Dodatne informacije

O emisiji

Poljski

„Kuchenne rewolucje” to historie, które zawsze zaczynają się w sercu każdej restauracji – w kuchni.

To tam nieporadni właściciele upatrują przyczyny swojej biznesowej porażki. Ale czy słusznie? Gdzie tkwi problem? I jak go rozwiązać? Od lat odpowiedzi na te pytania zna tylko Magda Gessler, która nie boi się nowych wyzwań i trudnych zadań. Ona – jako autorytet kulinarny i biznesowy – potrafi w kilka dni przeprowadzić rewolucję i dać właścicielom restauracji gotowy patent na sukces. Jednak tylko od nich zależy, czy powodzenie będzie długo- czy krótkoterminowe. Otrzymać znak jakości od Magdy Gessler to absolutny przywilej, na który trzeba zasłużyć ciężką pracą, uczciwością i najlepszymi smakami w Polsce! Właściciele restauracji wiedzą, że jest o co walczyć. Bo koniec końców to ich codzienność, marzenia i lepsza przyszłość.