Kuchenne rewolucje

Kuchenne rewolucje

S22E11 - Restauracja Floriańska, Szczyrk

26.9. 06:50
TVN
55 minut

Restauracja Floriańska robi wszystko, by przetrwać. Lokal prowadzą Gabrysia i Stefan. Właściciele dopłacają do interesu, chcąc za wszelką cenę zatrzymać pracowników. Liczą na pomoc Magdy Gessler.

Więcej informacji

Podobne audycje

Same Hity
Ultra muzyka

O audycji

Polski

„Kuchenne rewolucje” to historie, które zawsze zaczynają się w sercu każdej restauracji – w kuchni.

To tam nieporadni właściciele upatrują przyczyny swojej biznesowej porażki. Ale czy słusznie? Gdzie tkwi problem? I jak go rozwiązać? Od lat odpowiedzi na te pytania zna tylko Magda Gessler, która nie boi się nowych wyzwań i trudnych zadań. Ona – jako autorytet kulinarny i biznesowy – potrafi w kilka dni przeprowadzić rewolucję i dać właścicielom restauracji gotowy patent na sukces. Jednak tylko od nich zależy, czy powodzenie będzie długo- czy krótkoterminowe. Otrzymać znak jakości od Magdy Gessler to absolutny przywilej, na który trzeba zasłużyć ciężką pracą, uczciwością i najlepszymi smakami w Polsce! Właściciele restauracji wiedzą, że jest o co walczyć. Bo koniec końców to ich codzienność, marzenia i lepsza przyszłość.