Fabryki smaku: USA

Fabryki smaku: USA

S01E17 - Pieczeń drobiowa i musztarda

25.6. 12:30
Nat Geo People
30 minut

Sekrety produkcji najbardziej popularnej musztardy w Stanach Zjednoczonych. Widzowie dowiedzą się ponadto, jak piecze się indyka wypchanego kaczką, która z kolei ma nadzienie z kurczaka.

Więcej informacji
Dostępne za 3 dni
S02E18

Pensylwańskie skarby

6.7. 04:30, National Geographic, 30 minut

Pensylwańskie skarby

Tym razem w programie odkryjemy tajemnice sosu jabłkowego, rocznie produkuje się milion słoików tego przysmaku. Przyjrzymy się też, jak w jednej z najstarszych rodzinnych firm powstają kremowe krówki.

Podobne audycje

Serwis informacyjny, Prognoza pogody / 02.07.2024, 10:30
Celnicy / 02.07.2024, 10:25
Kobra - oddział specjalny (S16E2): Odcinek 2

O audycji

Polski

Kolejna wizyta w fabryce dropsów o prawie dwustuletniej tradycji. Widzowie zobaczą ponadto, jak powstaje gulasz w cieście i orzeźwiający napój z żeń-szeniem, rośliną nazywaną korzeniem życia