Fabryki smaku

Fabryki smaku

S01E21 - Orzech do zgryzienia

18.9. 11:00
Nat Geo People
30 minut

Pewna firma z Arkansas od 1933 r. doskonali swój słynny przepis na masło orzechowe. Z fabryki w Kalifornii każdego dnia wyjeżdżają ciężarówki pełne słynnego włoskiego dania - bakłażana pod parmezanem.

Więcej informacji
Nagraj
Nagraj serię
Dostępne za 5 dni
S01E18

Gotowi na galaretkę

17.9. 11:30, Nat Geo People, 30 minut

Gotowi na galaretkę

Widzowie przyjrzą się temu, jak powstają ulubione przysmaki. Tym razem prześledzą proces produkcji pierogów z Szanghaju i owocowych lodów.

Dostępne za 6 dni
S01E21

Orzech do zgryzienia

18.9. 11:00, Nat Geo People, 30 minut

Orzech do zgryzienia

Pewna firma z Arkansas od 1933 r. doskonali swój słynny przepis na masło orzechowe. Z fabryki w Kalifornii każdego dnia wyjeżdżają ciężarówki pełne słynnego włoskiego dania - bakłażana pod parmezanem.

Dostępne za 6 dni
S01E22

Skuś się na miso

18.9. 11:30, Nat Geo People, 30 minut

Skuś się na miso

W programie o zupie miso i migdałach jordańskich.

Dostępne za 6 dni
S01E23

Marynaty i inne sztuczki

18.9. 12:00, Nat Geo People, 30 minut

Marynaty i inne sztuczki

Wszystko o przekąsce Bombay Mix i zupie grzybowej.

Dostępne za 6 dni
S01E24

Pomidorowa pasja

18.9. 12:30, Nat Geo People, 30 minut

Pomidorowa pasja

Tajemnice produkcji sosu pomidorowego i jogurtu w tubkach.

Podobne audycje

Fabryki smaku: USA
Top Gear 25

O audycji

Polski

"Fabryka Smaku" to program, w którym telewizyjne kamery śledzą poszczególne etapy produkcyjne najpopularniejszych artykułów spożywczych, które wybierane są przez klientów na całym świecie. Widzowie mają okazje przekonać się na własne oczy jak wygląda mieszanie, gotowanie, zawijanie oraz inne niezbędne etapy produkcyjne.