Fabryki smaku

Fabryki smaku

S03E06 - Pyszności albo psikus II

15.11. 04:00
National Geographic
30 minut

Kulisy powstawania rozmaitych przysmaków. Twórcy pokażą, jak wygląda proces produkcji ciasta i lodów. Pokażą, jak ile słoików fasoli "Extreme Beans" marynuje się codziennie i co znajduje się w paczce śnieżnych ciasteczek.

Więcej informacji
Dostępne za 6 dni
S04E01

Ciasto niespodzianka

29.11. 04:30, National Geographic, 30 minut

Ciasto niespodzianka

Zobaczmy, jak góra składników zamienia się w produkt spożywczy. W programie także o ciastkach na patyku i roladach z kremem.

S04E16

Śniadaniowa uczta

15.11. 11:00, Nat Geo People, 30 minut

Śniadaniowa uczta

Widzowie prześledzą proces powstawania różnych produktów spożywczy takich jak chrupiące batony i ciasto Red Velvet.

S04E17

Impreza z pieprzykiem

15.11. 11:30, Nat Geo People, 30 minut

Impreza z pieprzykiem

Wizyta w zakładach produkcyjnych, w których powstają ostra kawa z Montrealu i prażone orzechy.

S04E19

Argentyńska miłość

15.11. 12:30, Nat Geo People, 30 minut

Argentyńska miłość

Widzowie przyjrzą się procesowi produkcji pikantnego sosu argentyńskiego i błyskawicznego pad thai.

S04E20

Skok w sok

18.11. 11:00, Nat Geo People, 30 minut

Skok w sok

Wizyta w miejscach, w których powstają ulubione przysmaki. W odcinku wszystko o pizzy "zrób to sam" i świeżym soku pomarańczowym.

Podobne audycje

Fakty po południu / 21.11.2024, 16:00

O audycji

Angielski, Polski

"Fabryka Smaku" to program, w którym telewizyjne kamery śledzą poszczególne etapy produkcyjne najpopularniejszych artykułów spożywczych, które wybierane są przez klientów na całym świecie. Widzowie mają okazje przekonać się na własne oczy jak wygląda mieszanie, gotowanie, zawijanie oraz inne niezbędne etapy produkcyjne.