Fabryki smaku

Fabryki smaku

S03E25 - Śniadanie to podstawa

28.11. 04:30
National Geographic
30 minuta

Przebieg produkcji ulubionych artykułów spożywczych Kanadyjczyków. W odcinku informacje o płatkach Shreddies, torcie szwarcwaldzkim i greckim tzatziki.

Dodatne informacije
Snimi
Snimi seriju
S01E18

Gotowi na galaretkę

15.11. 12:00, Nat Geo People, 30 minuta

Gotowi na galaretkę

Widzowie przyjrzą się temu, jak powstają ulubione przysmaki. Tym razem prześledzą proces produkcji pierogów z Szanghaju i owocowych lodów.

S01E24

Pomidorowa pasja

19.11. 11:00, Nat Geo People, 30 minuta

Pomidorowa pasja

Tajemnice produkcji sosu pomidorowego i jogurtu w tubkach.

S01E25

Szarlotki i babeczki

19.11. 11:30, Nat Geo People, 30 minuta

Szarlotki i babeczki

Szczegóły dotyczące ulubionych przysmaków. W odcinku wszystko o sałatce Cezar i smażonym ryżu.

S01E26

Pikantna przyjemność

19.11. 12:00, Nat Geo People, 30 minuta

Pikantna przyjemność

Zobaczymy, jak powstaje pikantny sos, istniejący od 100 lat. Odwiedzimy fabrykę, w której produkowanych jest 7 milionów opakowań płatków zbożowych rocznie. Wynaleziono je w 1890 roku.

Slične emisije

Fakty po południu / 21.11.2024, 16:00

O emisiji

Engleski, Poljski

"Fabryka Smaku" to program, w którym telewizyjne kamery śledzą poszczególne etapy produkcyjne najpopularniejszych artykułów spożywczych, które wybierane są przez klientów na całym świecie. Widzowie mają okazje przekonać się na własne oczy jak wygląda mieszanie, gotowanie, zawijanie oraz inne niezbędne etapy produkcyjne.