Nożem i widelcem (Polędwica z dorsza atlantyckiego zapiekana w pomidorach i bazylii oraz krewetki czerwone w oliwie z szalotką i pomidorami)

Nożem i widelcem (Polędwica z dorsza atlantyckiego zapiekana w pomidorach i bazylii oraz krewetki czerwone w oliwie z szalotką i pomidorami)

23.8. 08:45
TVP3 Bydgoszcz
15 minut

Odcinek o daniach z rybą i owocami morza. Szef kuchni Rafał Godziemski przygotuje zapiekaną polędwicę z dorsza atlantyckiego i bazylii oraz krewetki czerwone w oliwie z szalotką i pomidorami.

Więcej informacji

O audycji

Polski Polski

Odcinek o daniach z rybą i owocami morza. Szef kuchni Rafał Godziemski przygotuje zapiekaną polędwicę z dorsza atlantyckiego i bazylii oraz krewetki czerwone w oliwie z szalotką i pomidorami.