Kuchnia dwudziestolecia (Żołądki i pyzy, czyli jedzenie uliczne)

Kuchnia dwudziestolecia (Żołądki i pyzy, czyli jedzenie uliczne)

20.7. 17:51
TVP 3 Warszawa
24 minuty
2021

Pełna smaków wyprawa, której tematykę wyznaczają najważniejsze historyczne daty, a także kulturowy obraz dwudziestolecia międzywojennego. Gospodarzem programu jest Łukasz Modelski.

Więcej informacji

Podobne audycje

Fabryki smaku: USA (S2E3): Cytryny i kosmiczne jedzenie
Blue (S1E14): Blue (Jedzenie na wynos)
David Attenborough i cmentarzysko mamutów
30 lat i ocean między nami

O audycji

Polski Polski
2021

Pełna smaków wyprawa, której tematykę wyznaczają najważniejsze historyczne daty, a także kulturowy obraz dwudziestolecia międzywojennego. Gospodarzem programu jest Łukasz Modelski.

Twórcy

Jerzy Grabowski